A szerzőkről

Incze Kinga és Pénzes Anna (külön-külön is) több mint egy évtizedes médiapiaci szakmai múlttal rendelkezik. 2002-ben, többéves vezetői tapasztalat után elérkezettnek látták az időt, hogy a megszerzett tudásanyag egy részét könyvbe sűrítsék és megosszák mindazokkal, akik érdeklődnek a média üzleti világa iránt, vagy ezen a területen szeretnének még sikeresebbek, hatékonyabbak lenni.

Incze Kinga jelenleg a Mrs. White Media Consulting Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója. Ezt megelőzően a Universal McCann médiaigazgatója és a Magna Global ügyvezetője volt 2002 májusáig. Távozása után Pénzes Annával megírta A reklám helye című szakkönyvet. 2002 őszén megalapította a Mrs. White Media Consulting Kft.-t. Szakmai ars poeticája: „Egy lépéssel mindig előbb járni.”

Tovább »

Pénzes Anna a MediaSpirit Consulting Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója. 2005 novemberéig a Universal McCann médiaigazgatójaként tevékenykedett, majd 2005 decemberében megalapította média-tanácsadó és médiaaudit-cégét, a MediaSpirit Consulting Kft.-t. Még a Universal McCann-nél dolgozva írta meg Incze Kingával A reklám helye című szakkönyvet. Szakmai ars poeticája: „A lényegi különbségek a gondolkodásmódból, a hozzáállásból fakadnak – az eredményesség a médiás elme és lélek összjátékából.”

Tovább »